meny

Ny VD på Armada

Styrelsen i Armada Fastighets AB har beslutat att anställa Mikael Dahlberg som ny VD. Han tillträder tjänsten den 21 augusti 2017.

Mikael Dahlberg är civilekonom samt civilingenjör och kommer närmast från en tjänst som fastighetschef på Sollentunahem. Tidigare har han bland annat jobbat som områdeschef på Stockholmshem, driftschef på Micasa Fastigheter i Stockholm, samt fastighetschef på Vasakronan.

– Armada är en mycket välskött bolagskoncern med en bra kombination av både hyresbostäder för kommunens invånare och lokaler för kommunala ändamål. Jag är själv boende inom Österåkers kommun vilket gör att det ska bli extra roligt att få fortsätta leda Armadas utveckling som en attraktiv hyresvärd och därigenom även bidra till kommunens fortsatta expansion och attraktivitet, säger Mikael Dahlberg

Mikael Dahlberg Ny Vdarmada 622X465Px