meny

Öppettider Midsommar

Torsdagen den 21 juni 2018 är kontoret öppet 09:00 - 13:00 utan lunchstängning.

Fredagen den 22 juni 2018 är kontoret helt stängt.

Välkommen åter måndagen den 25 juni 2018.


Glad Midsommar

önskar

Armada Fastighets AB

Ändring av våra öppettider

Vi vill vara tillgängliga för alla våra hyresgäster och kunder och då vi ser att den ökande gruppen av hyresgäster och kunder kontaktar oss via mail och telefon har vi beslutat att förändra våra öppethållandetider på kontoret.

Vi kommer därför fr o m den 1 juli 2018 ha öppet för besök under förmiddagarna kl 09:00 - 12:00 och under eftermiddagarna träffas vi via telefon och mail.

Personliga besök till vår uthyrningsavdelning är som tidigare öppet vardagar mellan kl 09:00 - 11:30.

Felanmälan och jour är tillgängliga som tidigare.

Kl 07:00 - 16:00 är ordinarie tid för felanmälan och efter kontorstid kopplas Ni som tidigare till Rapids larmcentral som tar emot Ert joursamtal.  

Med vänlig hälsning

Armada Fastighets AB

Norrgårdshöjden - information gällande byggnation

Vi har uppdaterat vår personuppgiftspolicy inför GDPR

Vi har uppdaterat vår personuppgiftspolicy inför GDPR – se hur vi skyddar dina uppgifter

Armadakoncernen

Armada Bostäder AB

Finns även tillgänglig på vår hemsida under https://www.armadafast.se/kont...

Hyreshöjning vid utbyte av standardhöjande spis, kökskran samt större kyl med frysdel

I senaste hyresförhandlingen med Hyresgästföreningen kom vi överens om hyreshöjningar då vi gör åtgärder som är ”bruksvärdeshöjande” (standardhöjande).

Vissa bruksvärdeshöjande åtgärder kräver hyresgästens medgivande , tex badrumsrenovering, ROT-renovering m m, men i vissa fall som t ex byte av spis till spis med häll och varmluftsugn samt byte till kökskran med hög pip, där har vi rätt till höjning direkt -  utan godkännande av hyresgästen.

Enligt överenskommelse med Hyresgästföreningen höjs därför hyran med 60 kr/mån vid spisutbyte till hällspis med varmluftsugn. Vid byte av kökskran med hög pip höjs hyran med 20 kr/mån. I de små lägenheterna där det idag enbart finns kyl med frysfack och man istället byter till större kyl med frys höjs hyran med 50 kr/mån. Detta gäller endast i de fall där spis, kökskran eller kyl med frysfack är trasig och ej längre går att laga, utan man måste byta ut den.

Hyran höjs då bytet innebär en standardhöjning mot normal standard. Spis med häll och varmluftsugn, kökskran med hög pip och kyl/frys anses vara standard idag och det är det vi då har att välja på när vi köper in nytt.  

Information om vår överenskommelse  med Hyresgästföreningen skickas ut tillsammans med den nya hyresavin för juli 2018.

Med vänlig hälsning

Armada Bostäder AB