meny

Solhöjden - Solskiftesvägen 10 A-E, 10 L-N samt 12 F-G

Armada Bostäder AB har uppfört lägenheter i radhusutförande på Solskiftesvägen 10-12.

Området ligger i Smedby (nära Solskiftesskolan) ca 2 km från Åkersberga Centrum. Husen är placerade i ett område med samma typ av hus och nära villamiljö med utmärkta gång- och cykelvägar, hästhagar samt fina strövområden. 

Varje radhus ligger i en länga om antingen 2, 3 eller 5 lägenheter där varje lägenhet är på 4 rok med en yta om ca 65 kvm.

Lägenheterna läggs ut vartefter i vår bostadskö bland lediga objekt - så håll utkik! 

I alla lägenheter råder rökförbud, vilket skrivs in som ett villkor i hyreskontraktet.

Då fastigheterna inte har permanent bygglov hyrs de ut utan besittningsskydd (tillfälligt bygglov t o m 24 juli 2021 samt 1 maj 2023 med eventuell förlängning).

De sökande som tecknar kontrakt för någon av dessa lägenheter får behålla sin plats i bostadskön.

Du måste vara med i Armadas Bostadskö för att kunna göra en intresseanmälan på lägenheten.

 

Nya regler om rökförbud på lekplatser och utanför entréer

Den 1 juli blir det förbjudet att röka på vissa allmänna platser utomhus, till exempel på lekplatser och vid entréer till lokaler som allmänheten har tillträde till.

Rökförbudet gäller lekplatser som allmänheten har tillträde till. Lekplatser som är tillgängliga för en mer sluten krets av personer, som hyresgäster i en fastighet, omfattas däremot inte av rökförbudet. Lekplatsen ska då vara inhägnad eller vara tydligt avgränsad på annat sätt.

Entréer till lokaler som bara är tillgängliga för en begränsad krets personer, till exempel anställda på en arbetsplats berörs inte av rökförbudet utan enbart lokaler med gemensam entré, exempelvis köpcentrum eller ett kontorskomplex.