meny

Armada Fastighets AB söker en ny Ekonomichef

Armada Fastighets AB söker en ny Ekonomichef

Armada Fastighets AB är en fastighetskoncern helägd av Österåker Kommun. Koncernen som totalt består av 13 bolag äger och förvaltar drygt 1 500 hyreslägenheter samt större delen av kommunens verksamhetslokaler inom skola, förskola och anläggningar för idrott. Inom koncernen finns även en verksamhetsdel som arbetar med fibernätsutbyggnad inom kommunen. Den totala omsättning uppgick år 2018 till ca 330 Mkr.


Mål och förväntningar

Som Ekonomichef hos oss kommer du att ha ett helhetsansvar för koncernens ekonomi. Dina arbetsuppgifter inkluderar ledning och styrning och utveckling av ekonomienhetens arbete, ansvar för koncernens samtliga rutiner och ekonomiprocesser med stort fokus på verksamhetsutveckling. Du kommer att ha direkt personalansvar för två medarbetare (ekonom och ekonomiassistent) och rapportera till VD och har en central roll i företagsledningen.

Låter detta intressant? Klicka på länken här